Veelgestelde vragen (FAQ)​

Algemene vragen​

Geen MOQ, u kunt elke hoeveelheid mijnbouwmachine kopen die u nodig heeft.

We accepteren USDT, Crypto en bankoverschrijvingen (T/T).

We kiezen er allemaal voor om te verzenden met gegarandeerde UPS of DHL, deze grote koeriersbedrijven, dus veiligheid is gegarandeerd.

  • Verzenden naar de VS, duurt meestal 3 – 5 dagen.
  • Verzenden naar EU, duurt meestal 5-7 dagen.
  • Neem voor meer informatie over landen contact met ons op.

Voor gloednieuwe mijnwerkersmachines vallen ze onder de officiële garantie. De garantie van verschillende modellen kan variëren, dus neem contact met ons op om het exacte tijdsbestek te bevestigen.

Voor tweedehands cryptominingmachines:

(1) Nadat de betaling is voltooid, wordt de mijnwerker ingericht om te worden getest. Alleen het mijnapparaat is geslaagd voor de test en wordt naar de klant gestuurd.
(2) We zullen een video maken met het serienummer en de datum van de machine om de integriteit van het item vóór verzending te bevestigen. Indien de klant de transportverzekering niet afsluit, komt de schade veroorzaakt door het transport voor rekening van de klant.

a) Zodra u de betaling heeft voltooid, accepteren wij GEEN restitutie. Zorg ervoor dat u volledig op de hoogte bent van dit beleid voordat u de betaling uitvoert.

b) Als u de defecte machine heeft en deze onder de garantie valt, kunnen wij u helpen om contact op te nemen met de fabrikant om de machine te repareren.

We bestaan nu ruim 14 jaar. We zijn ook al geruime tijd de beste Asic S19 Xp-leveranciers.

De door ons aangeboden producten zijn van topkwaliteit en zullen aan uw verwachtingen voldoen. U kunt bij ons ook de Asic S19 Xp Pro krijgen voor een redelijke prijs.

Wij zijn de meest gerenommeerde Innosilicon Asic Miner-leverancier om u heen. U kunt bij ons ook producten van een ander gerenommeerd merk krijgen.

Als u A11 Mining Machine online wilt kopen, hoeft u alleen maar onze winkel te bezoeken en uw aankoop op een naadloze manier te doen. We hebben ook verschillende betalingsmogelijkheden.

Als wereldwijde leverancier van mijnwerkers in China bieden we verkoopservice, logistieke service, reparatie en onderhoud en adviesservice.

We stellen mijnbouwbedrijven in staat om al hun hardwareproblemen aan te pakken. We helpen hen ook met verbeterde softwareoplossingen. We zijn ook een gerenommeerde Microbt Whatsminer-leverancier.

Ja, we bieden wel garantie en mocht er binnen de garantieperiode iets met de Bitmain Antminer S19xp Asic Miner gebeuren, dan regelen wij dat voor je.

De winstgevendheid van de Antminer S19 Xp wordt bepaald door uw dagelijkse inkomsten en de huidige marktwaarden.

Al onze producten zijn scherp geprijsd. U kunt bij ons een gebruikte Microbt Whatsminer M31s te koop krijgen.

Ja, we zijn een gerenommeerde Goldshell Miner-leverancier in China en u kunt bij ons verschillende soorten Goldshell Miners krijgen tegen een betaalbare prijs.

Over Mijnwerker​

Een mining-apparaat gebruikt krachtige processors om de complexe puzzels op te lossen die worden gebruikt om transacties op een blockchain te beveiligen en te valideren. Door een deel van de wereldwijde hashkracht te leveren die nodig is, ontvangt u beloningen en wordt u betaald in cryptovaluta. Dan kun je ervoor kiezen om munten te houden of om te wisselen voor andere munten of valuta.

Ja, mijnbouw is gemakkelijker op te zetten en te begrijpen. Maar u moet mijnbouw beschouwen als een investering met een hoog risico, het rendement op de investering is niet gegarandeerd en het rendement is zeer variabel vanwege de volatiliteit van de cryptocurrency-markt.

De meeste machines verbruiken veel elektriciteit, genereren veel warmte en maken veel lawaai.

U moet uw mijnbouwmachine kiezen op basis van uw tolerantie voor deze drie factoren.

Wanneer u mineert, worden uw inkomsten opgeslagen in de portemonnee. Deel dit alstublieft NIET met uw portemonnee-account met anderen, anders kunt u uw cryptogeld kwijtraken. Er is geen manier om ze terug te krijgen nadat ze naar anderen zijn verzonden.

We raden u aan een hardware wallet te gebruiken en de volledige eigenaar van uw munten te worden. De bekendste en meest vertrouwde hardware wallets zijn: Trezor en Ledger. We verkopen deze hardware-portemonnee niet en zijn niet verantwoordelijk voor problemen met de portemonnee.

Chat now
Hello!
Can we help you?
Competitive price and large quantity stock!