Über uns

Bedrijfsprofiel​

Onze visie: maak het iedereen gemakkelijk om te minen
Onze missie: een probleemloze mijnbouwervaring bieden
Onze waarde: Loyaal aan kwaliteit, oprechte service!

Ons bedrijf​

Shenzhen Leed Electronic Co. Ltd werd opgericht in 2008. Het bedrijf, gevestigd in Shenzhen, China, geniet van handig transport en een prachtig landschap. We zijn in 2017 de Blockchain- en mijnbouwindustrie betreden en zijn sindsdien een van de meest vertrouwde mijnwerkersgroothandels in de hele branche geworden. Gedurende 5 jaar van ontwikkeling en uitbreiding hebben we onze one-stop-service uitgebreid, inclusief mijnbouwadvies, verkoop, internationaal transport, reparatie en onderhoud van mijnwerkers.

We hebben een kantoorruimte van 1500㎡ met meer dan 40 medewerkers, waaronder ingenieurs, verkopers en marketeers. Naast het kantoor hebben we ook een 3000㎡ werkplaats met 4 geïntegreerde testlijnen, 1 onderhouds- en reinigingslijn en 1 reparatiecentrum ondersteund door meer dan 20 medewerkers, technische experts, onderhoudspersoneel en magazijnpersoneel.

Onze belangrijkste producten zijn Bitmain Antminer, Whatsminer, Avalon, Goldshell en GPU miners. De belangrijkste markten waarop we ons richten zijn de Verenigde Staten, Canada en Europa. We hebben echter ambities om ons bedrijf wereldwijd uit te breiden en zijn toegewijd aan het leveren van probleemloze sourcingdiensten aan onze klanten over de hele wereld. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Toevoegen: 6e verdieping, gebouw C, Dunfa Industrial Park, Xixiang, Shenzhen, Guangdong, China

E-mail: sales@szleed.com

Ons B2B-platform:

Global sources: https://sz-leed.manufacturer.globalsources.com/

Made-in-China: https://techleed.en.made-in-china.com/

eWorldtrade: https://www.eworldtrade.com/c/leedtechnology/

Kantoor

Lijnen testen

Mining farm

Repareren & Onderhouden

mijnbouw boerderij

Magazijn

used asic miner

Geschiedenis​

 1. Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd werd opgericht in 2008 en is gespecialiseerd in consumentenelektronica, zoals mobiele telefoons.
 2. In 2012 hebben we een fabriek met 4 productielijnen overgenomen en zijn we begonnen met de productie van mobiele telefoons.
 3. In 2014 hebben we de e-Commerce-afdeling opgericht en zijn we begonnen met het bouwen van een online winkel, zoals eBay en Amazon.
 4. In 2017 hebben we een cruciale beslissing genomen die de blockchain-industrie binnenkwam. We zijn begonnen met het verkopen van verschillende soorten mijnwerkers, zoals asic, gpu en etc. aan de wereldwijde klanten.
 5. In 2018 hebben we twee mijnbouwbedrijven gebouwd in Sichun en Yunnan. In hetzelfde jaar hebben we een reparatie- en onderhoudscentrum opgericht met 8 technici.
 6. In 2019 hebben we een consultatieteam gevormd om mijnbouwoplossingen te bieden aan de grote klanten.
 7. In 2020 bereikte onze omzet ongeveer 190 miljoen Amerikaanse dollar, wat een nieuw record betekende.
 8. In 2022 zullen we één mijnbouwbedrijf bouwen dat hosting-, verkoop-, reparatie- en onderhoudsdiensten omvat in de VS.

DIENSTEN​

Shenzhen Leed Electronic Co., Ltd biedt verkoop, logistiek, reparatie en onderhoud, mijnwerkershosting en mijnbouwadviesdiensten aan wereldwijde klanten.


Verkoop diensten:

 1. Wij bieden gratis offertediensten aan alle klanten.
 2. We bieden onze klanten met professionele aankoopadvies op basis van hun site, elektrische kosten en etc.
 3. Alle cliënten kunnen gebruikersbegeleiding van ons krijgen.

 

Logistieke diensten:

 • We integreren een rederij, waardoor we onze klanten een betere bezorgservice kunnen bieden. Als de hoogwaardige kenmerken van de mijnbouwmachine, zouden er meer eisen worden gesteld aan de bezorgservice, zoals veiligheid. Betere prijs, betere snelheid en beter beheersbaar is wat we willen bereiken.

Repareren en onderhouden:

 • Voor mijnwerkers onder garantie kunnen we klanten helpen om de mijnwerker terug te sturen naar fabrikanten. Voor miner die buiten de garantie valt, bieden we reparatie- en onderhoudsservices, die kunnen helpen om de zorgen van klanten weg te nemen als de mijnwerker niet langer onder de garantie valt.
 • Het schoonmaken en opknappen van mijnwerker is ook een extra service die we hebben aangeboden. Klanten kunnen hun mijnwerkers naar ons sturen om te reinigen of op te knappen, wat de levensduur van de machines kan verlengen en meer winst voor de klanten kan opleveren.
 • We werken nauw samen met de grote fabrikanten in de industrie, dus veel componenten zoals een besturingskaart en hashboard kunnen aan ons worden geleverd.

Hostingdiensten:

 • In de nabije toekomst zullen we hostingdiensten aanbieden aan Amerikaanse klanten, aangezien onze mijnbouwboerderij in Texas zal worden gebouwd. Ook zullen in ons centrum in de VS verkoop-, reparatie- en onderhoudsdiensten worden verleend.

Mijnbouwadviesdienst:

 • Minging-oplossing aangeboden.
 • Mijnbouwbedrijf helpen om hardwareproblemen aan te pakken, zoals het kiezen van een stroomtransformator, het bouwen van een mijnbouwcontainer, bedrading, koeling en etc.
 • Mijnbouwbedrijf helpen bij het opzetten van een softwaresysteem om de mijnwerkers te controleren.

ONS TEAM​

 1. Ingenieurs en specialisten
 2. Verkoopvertegenwoordigers
 3. Marketeers
 4. Logistieke specialisten
 5. Inkooppersoneel
 6. Warenhuis medewerkers

Contacteer ons

Adres

6e verdieping, gebouw C, Dunfa Industrial Park, Xixiang, Shenzhen,
Guangdong, China

Email

sales@szleed.com

WhatsApp

+86 18126351869

Chat now
Hello!
Can we help you?
Competitive price and large quantity stock!