Leed Miner Limited

Search

Wat zijn de functionele verschillen van de MicroBT M50 miner?

We weten allemaal dat MicroBT de WhatsMiner M50-serie, MicroBT M50 miner en M50S Miner uitbrengt

MicroBT M50s mijnwerker

Als een van de beste fabrikanten van mijnbouwhardware in de industrie, heeft MicroBT een nieuwe generatie Whatsminer M50-serie uitgebracht tijdens het Bitcoin 2022-evenement dat op 6 april in Miami, VS werd gehouden.

In tegenstelling tot andere fabrikanten van mijnbouwmachines in de industrie, richt MicroBT zich op volledig op maat gemaakt chipontwerp en levert het alleen Bitcoin-mijnbouwmachines. Mijnbouwexperts zien het als een verstandige beslissing om verkeerde toewijzing van middelen te voorkomen, en mijnbouwleiders zien het als een trouw aan Bitcoin.

Deze keer heeft MicroBT de diepgaande details vrijgegeven van Whatsminer M50S, M50, M53 vijfde generatie hoogrenderende luchtgekoelde en watergekoelde mijnbouwhardware. Volgens het bedrijf is WhatsMiner M50s een ultra-laagspannings energiebesparende luchtgekoelde bitcoin-mininghardware die een 5nm-processor gebruikt van de halfgeleiderfabrikant Samsung, die 15% efficiënter is dan de vorige generatie:

De nieuwe Whatsminer M50S heeft een rekenkracht van 126 terahertz per seconde (TH/s), een energie-efficiëntie van 26 joule per terahertz (J/TH) en een bedrijfsvermogen van 3276 watt (W);

15% energiezuiniger dan de vorige game changer M30S++ voor mijnbouw;

M30S++ heeft slechts 112T Hashrate, maar M50S Hashrate kan oplopen tot 126T, het is beter dan M30S++.

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chat now
Hello! Our experts are online! Free quotation and consultation services. Don't miss out.