Leed Miner Limited

Search

Casestudy één: een klant uit de VS

Hoe we de vertrouwens- en betalingsproblemen oplossen.

Een ASIC mijnwerker business case study. Blockchain Miner Customers uit de Verenigde Staten, is een grote B2B-koper, wiens belangrijkste kernactiviteit de verkoop van ASIC-mijnbouwmachines is.

Belangrijkste problemen die we tegenkwamen tijdens de onderhandelingen.

  1. Vertrouwensproblemen
  2. Tijdsverschil
  3. Betalingsproblemen
  4. Logistieke problemen

Oplossing

Vraag 1: Aangezien de klant voor het eerst met ons handelt, heeft hij onvoldoende kennis en vertrouwen in ons bedrijf.

Oplossing 1: Het probleem van wederzijds vertrouwen. We kiezen de communicatiemethode die klanten vertrouwen, zoals communicatie op het platform (Alibaba). Na het vaststellen van relatief vertrouwen vragen klanten om contact via Whatsapp. Daarnaast zullen we klanten uitnodigen om videoconferenties te houden om ons bedrijf te laten zien, zodat klanten hun vertrouwen in ons kunnen vergroten.

Vraag 2: Vanwege het tijdsverschil tussen de klant en ons

Oplossing 2: voor het tijdsverschilprobleem. Er is een tijdsverschil van 12 uur tussen China en de Verenigde Staten. Om beter in contact te komen met onze klanten, zullen we een tijdsperiode onderhandelen om contact op te nemen met onze klanten (d.w.z. 22.00 uur Chinese tijd, 10.00 uur New Yorkse tijd), zodat we met elkaar kunnen communiceren. Handigere en effectievere samenwerking.

Vraag 3: Voor de eerste keer samenwerken, kunnen klanten zich zorgen maken over de betaling;

Oplossing 3: Wanneer klanten voor de eerste keer een bestelling plaatsen, vertrouwen ze ons misschien niet erg. De klant keerde terug naar het (Alibaba) platform om ons te laten weten dat de aanbetaling van 50USDT is betaald, en laat ons de betaling bevestigen.
Het was toen al onze vrije tijd en het was relatief laat. We konden niet bevestigen of de betaling van de klant was aangekomen. We hebben de klant gevraagd om niet eerst het saldo te betalen. Toen we de volgende dag aan het werk gingen, nadat we hadden bevestigd dat de betaling was ontvangen, vroegen we de klant om het saldo te betalen.

Vraag 4: Klanten zullen zich zorgen maken over logistieke tijdigheid en kosten

Oplossing 4: voor de logistiek en het transport van mijnbouwmachineproducten bieden we klanten meestal UPS- of DHL-logistiek transport en kiezen we een kosteneffectieve logistieke methode voor klanten. En actualiseer tijdig de nieuwste logistieke informatie aan klanten.

Volgens de dynamiek van de mijnbouwmachinemarkt, tijdige update-informatie aan klanten. Klanten hebben meer behoefte om Antminer S19 te kopen. Ken de productinformatie die klanten voornamelijk pushen en werk de prijs op tijd bij. Laat klanten de nieuwste Antminer S19-marktprijsdynamiek kennen.

Klant A is niet alleen onze leverancier van mijnbouwmachines, maar ook andere leveranciers. Als klanten problemen hebben met het werken met andere leveranciers, wendt u zich dan tot ons voor hulp. We zullen ons best doen om klanten te helpen contact op te nemen met leveranciers en hen te helpen bij het oplossen van problemen.

Via onze diensten en producten laten we klanten de nieuwste trends in de markt voor mijnbouwmachines en de bijbehorende prijsvoordelen kennen, helpen we klanten mijnbouwmachines beter te promoten en de bijbehorende verkoopdoelen te bereiken. Klant A heeft consequent 150 bestellingen voor ons geplaatst en de laatste bestelling was voor Antminer S19 XP.

Share

1 thought on “Casestudy één: een klant uit de VS”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chat now
Hello! Our experts are online! Free quotation and consultation services. Don't miss out.