Leed Miner Limited

Search
KA3 Miner

Wat is het voordeel van Antminer KA3 Miner?

2022 Nieuwkomers Bitmain Antminer KA3 Mijnbouwmachine

Kom meer te weten over het nieuwste KDA-ecosysteem: de geëvolueerde Antminer KA3 Mining Machine

 

Het nieuwe product ANTMINER KA3 gelanceerd door BITMAN heeft een krachtige rekenkracht en een laag stroomverbruik. De operationele precisie van de KA3 creëert de ideale KDA-mijnervaring. Vergeleken met de huidige marktoutput vertegenwoordigen de uitstekende computerprestaties van de KA3 166T een 10-voudige toename van de computerprestaties. De KA3 innoveert efficiëntie in een nieuw tijdperk van energiebesparing en verhoogt het niveau van prestatieverbetering tot onder 100J/T, met een nieuwe industriestandaard van 19,0T.

 

De ANTMINER KA3 gebruikt het Blake2S-algoritme om een soepele mijnervaring te bieden, waardoor het in de voorhoede staat van Kadena cryptocurrency-mining. Het nieuwste ontwerp van BITMAN’s top 19-serie producten maakt gebruik van de meest geavanceerde luchtgekoelde warmteafvoertechnologie om mijnwerkers de beste bescherming te bieden en de KA3 van stroom te voorzien. De toename in rekenprestaties is te zien in ANTMINER KA3, een van de beste miners van KDA.

 

Specificaties van de geëvolueerde versie van Antminer KA3:

1. Energieverbruik:

De winstgevendheid van apparatuur wordt aanzienlijk beïnvloed door het elektriciteitsverbruik. Hoe minder stroom het apparaat verbruikt, hoe efficiënter het werkt. De energie-efficiëntie van de KDA3 is 3154W. Dit stroomverbruik is onthutsend gezien de hash-snelheid van het apparaat. Daarom worden de kosten van elektriciteit en de verspilling van energiebronnen sterk verminderd.

 

2. Gewicht en afmetingen:

 

ASIC-mijnwerkers moeten naar hun juiste locatie in huis worden verplaatst, en ze zijn klein en licht van gewicht voor gemakkelijke draagbaarheid. Daarom moeten ASIC-mijnwerkers voor binnenlandse mijnbouw klein en lichtgewicht zijn. De Bitman KA3-mijnwerker weegt slechts 14000 g en meet idealiter 195 x 290 x 400 mm. Dit maakt het geschikt voor mijnbouw op boerderijen en woningen.

 

3. Spanning:

 

Spanningsgebruik is een belangrijke factor bij het bepalen van de efficiëntie van mijnwerkers. De spanning die door de Bitman ANTMINER KA3 wordt gebruikt, is ongeveer 12 V, wat verreweg de hoogst mogelijke spanning is voor cryptocurrency-mining. De laagste te installeren spanning is 12 V, wat ook de meest efficiënte is. Wat de stroom betreft, kunt u kortere stroomonderbrekers op het stroomonderbrekerbord gebruiken, wat een van de belangrijkste voordelen is.

 

4. Geluidsproductie:

 

Het ruisgenererende vermogen van het apparaat is van cruciaal belang. Vergeleken met andere ASIC miners van Bitman produceert de nieuwe ANTMINET KA3 veel geluid, zo’n 80 dB. Er zijn veel manieren om ruis te verminderen, waaronder ruisfilters, actieve ruisonderdrukkers en Antminer-geluiddempers. Alle functies helpen de mijnwerker om geluid effectief te verminderen en mijnbouw op elke locatie mogelijk te maken.

 

5. Rekenkracht:

 

Een belangrijke factor bij het evalueren van de winstgevendheid van een ASIC-mijnwerker is de hash-snelheid. De maximale hash-snelheid die een ASIC-mijnwerker kan bereiken, is 166 Th voor KA3. Met deze hash-snelheid is het haalbaar om een winst van $ 70,30 per dag te maken.

 

6. Algoritme:

 

KA3 gebruikt het Blake2S-algoritme. Blake2S genereert samenvattingen van 1 tot 32 bytes voor 8-bits tot 32-bits processors. De belangrijkste voordelen van Blake2s zijn de eenvoud, verhoogde veiligheid en snelheid, die allemaal een aantal positieve mijneffecten hebben. BLAKE2b en BLAKE2s hebben de mogelijkheid om op slechts één CPU-kern te draaien. Het kan volledig worden gemined op de GPU.

 

7. Temperatuur:

 

Temperatuur is een kritieke factor omdat deze van invloed is op de algehele gezondheid van een apparaat. De effectiviteit en bruikbaarheid van het apparaat kan afnemen bij toenemende temperatuur. De maximum- en minimumtemperaturen voor het Bitman KA3-model zijn respectievelijk 5 °C en 35 °C. Het helpt oververhitting van het apparaat te verminderen en de gezondheid van het apparaat voor een lange tijd te behouden.

 

8. Munten gedolven door KA3:

 

KADENA-munt is de enige cryptocurrency die door KA3 wordt gedolven. De meest waardevolle munt heet Kadena en wordt geproduceerd door mijnwerkers. Aangezien Kadena momenteel de meest waardevolle en winstgevende munt is, is de waarde ervan omhooggeschoten. Het feit dat deze munt 120 jaar kan worden gedolven omdat het een vaste munt is, is een van de meest opvallende kenmerken. Dit biedt miners de mogelijkheid om geld te verdienen met deze valuta’s. Aangezien KDA op verschillende belangrijke beurzen wordt vermeld, bezit u het waarschijnlijk ook.

 

Andere KDA-mijnmachine

modellenHash-snelheidStroomverbruik
W
Energie-efficiëntie
J/TH
Antminer KA3166T315419.0
Goldshell KD MAX40.2T335083.3
Goldshell KD629.2T256087.7
Goldshell KD6 SE25.3T230090.9
Goldshell KD LITE16.2T133082.1
Goldshell KDBOX PRO2.6T23088.5

Share

1 thought on “Wat is het voordeel van Antminer KA3 Miner?”

  1. Hello my loѵed one! I want to say that this article is aԝesome,
    ցreat written and include almost aⅼl significant infos.
    I’d like to look extra postѕ like this .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chat now
Hello! Our experts are online! Free quotation and consultation services. Don't miss out.